Pikalinkit:

Extreme Winter Circus

Extreme Winter Circus Toranda World:ssä 16.-17.2.2018!

 

Tänään lauantaina 17.2.2018  portit auki yleisölle klo 14:00 alkaen 

                                     TERVETULOA!! 

 

Snowcrossin vauhdikkaan SM-osakilpailun lisäksi pääset nauttimaan StuntFreaksTeamin huikeasta stunttishow'sta sekä Euroopan kovimpien FSX-kuskien taidonnäytteistä.

  

Moottoriurheilun talvispektaakkeli Extreme Winter Circus pystytetään Tornioon helmikuussa

Suomi saa täksi talveksi uuden tapahtumaspektaakkelin, kun Extreme Winter Circus tuo yhteen talven vauhdikkaimman moottoriurheilulajin sekä Euroopan hurjapäisimmät stunttiesitykset. Tornio saa osansa sirkuksesta, kun moottoriurheilufestari järjestetään 16.-17. helmikuuta Tornion Toranda Worldissa.

Extreme Winter Circuksen eli EWC:n pääesiintyjänä talven 2018 tapahtumissa toimii moottoriurheilulaji snowcross. Tiukasta kilvanajostaan ja ilmavista lennoistaan tunnetun crossilajin SM-sarja ajetaan kautena 2018 Seinäjoella, Torniossa, Tahkolla ja Himoksella, joiden lisäksi kausi päättyy todellisiin sirkushulinoihin toukokuussa EM- ja MM-kilpailuilla Levillä.

Uudenlainen viihde kokemus jännityksestä nauttiville katsojille
Snowcrossin SM-sarjassa ajaa tulevalla kaudella suomalaisten huippukuljettajien lisäksi myös Ruotsin ja Norjan parhaita ammattilaiskuljettajia, joten maaottelutunnelmaa on luvassa. Kauden ensimmäisessä Pro-luokan osakilpailussa Seinäjoella oli mukana peräti seitsemän ruotsalaiskuljettajaa ja kaksi norjalaiskuljettajaa, ja Tornion läheinen sijainti länsinaapurin kanssa ajaa väistämättä sitä tosiasiaa eteenpäin, että Torandassa nähdään paljon enemmänkin ulkomaalaisia kuskeja.

Snowcrossin ja SFT:n ohella tapahtumissa katsojat pääsevät ihailemaan freestyle-snowcrossia, jossa Euroopan kovimmat fsx-ammattilaiset esittävät yleisölle älyttömiä temppuja moottorikelkoilla.

  

  

Iltabileissä Toranda Areenalla lauantaina lämmittää legendaarinen Rednex.

Lisätietoa tulossa piakkoin.

Kesäillan unelmaa

LUE LISÄÄ

Ota Toranda world seurantaan

2 valtakuntaa - kaksinverroin tekemistä