Pikalinkit:

Nolia Springtime -messut 9.-11.6.2017

 

Hanki uusia asiakkaita ja testaa uutuustuotteesi kahden maan markkina-alueella

Nolia Springtime -messut ovat aivan uudentyyppiset, kansainväliset messut, joiden taustalla on sama menestysresepti, joka on nostanut Stora Nolia -messut Skandinavian suosituimpien messujen joukkoon. Nämä messut on tarkoitettu kaikenlaisille kohderyhmille, joilla on erilaisia kiinnostuksenkohteita. Tarjolla on laaja kattaus erilaisia tuoteryhmiä, jotka antavat inspiraatiota ja houkuttelevat shoppailemaan. Toivotamme messuille tervetulleiksi kaikenlaiset messuvieraat. Tarjoamme monia aktiviteetteja, jotka houkuttelevat kävijöitä harvinaislaatuiseen kansanjuhlaan. Messut järjestetään Perämeren perukoilla Torniossa, josta 300 kilometrin säteellä asuu 1,2 miljoonaa ihmistä. Tämä luo erinomaiset puitteet erilaisia ihmisryhmiä kokoavan tapahtuman järjestämiselle.

 

22800m2 aktiivista kaupantekoaluetta

Messut järjestetään tapahtumakeskus Torandassa, Torniossa. Alue on todella kaunis, ja siellä on paljon avointa tilaa erilaisille laitteille, varusteille ja tavaroille, joten kävijöitä voidaan houkutella laajalla valikoimalla erilaisia tuotteita. Ulkoalueita täydentävät korkeatasoiset sisätilat. Lisäksi
alueella on satama, joka tekee alueesta veneilijän onnelan ja mahdollistaa erilaisten veneilyyn ja vesillä liikkumiseen liittyvien tuotteiden ja palveluiden esittelyn.

 

Messusivuille tästä

 

 

YHTEYSTIEDOT:

Arto Hohtari
Projektipäällikkö
arto.hohtari@torandaevents.com
+358 40 3225278

Merja Stenberg
Projektimyyjä, Suomi
merja.stenberg@torandaevents.com
+358 50 3742550

Ann-Sofie Greander
Projektimyyjä, Ruotsi
annsofie.greander@nolia.se
+46 910 547 60
+46 70 216 07 76

 

Kesäillan unelmaa

LUE LISÄÄ

Ota Toranda world seurantaan

2 valtakuntaa - kaksinverroin tekemistä