Pikalinkit:

OIKEA MOOTTORITAPAHTUMA 21.-23.7.2017

Tapahtumaan on vapaa pääsy

Konevoimayhdistyksen järjestämä Oikea Moottoritapahtuma on saavuttanut vuosien varrella kansan syvien rivien suosion ja viime kerralla se keräsi viihdekeskus Torandaan yli 10 000 vierasta. Kahden vuoden välein järjestettävä tapahtuma onkin kasvanut alueen suurimpien yleisömagneettien joukkoon.

Tänä vuonna Oikea Moottoritapahtuma järjestetään 21.-23. heinäkuuta Torandassa, jonne odotetaan 15 000 kävijää viikonlopun aikana.

Tapahtuman kiinnostuksen kohteena ovat vanhat koneet. Lisäksi ohjelmaa löytyy kaikenikäisille vauvasta vaariin. Oikea Moottoritapahtuma herättää vanhan peräpohjalaisen maaseudun henkiin. Tapahtumassa esitellään muun muassa maamoottoreita, vanhoja kaksipyöräisiä, raskasta kalustoa, vanhoja veneitä ja klassikkoautoja. Yhteensä Torandassa nähdään yli 500 konetta. Perinteisiin kuuluvat myös suosittu Rompetori ja Christers-tivoli sekä hevosajelut.

Työnäytöksiä nähdään muun muassa pärehöyläyksessä, separoinnissa ja kirnuamisessa, puinnissa, paalauksessa sekä seipäänteossa. Tapahtuman juontavat Marja Hakala, Elina Kelhä ja Keijo Pylväs.

Iltaohjelma la 22.7. klo 17-02

Rantaravintola Magasiinissa ja sen terasseilla jatketaan iltaa tapahtuman jälkeen. Tule mukaan ilmaiseen tietovisaan ja bingoilemaan. Voit voittaa loistavia palkintoja. Illalla lauletaan myös ohjattua karaokea ja TANSSITAAN RANTALAVALLA CHANNEL FOURIN tahtiin.

Saavu paikalle ennen klo 20:tä, niin pääset ilmaiseksi sisään. Klo 20 jälkeen tanssilippu 10€. Tarkempi aikataulu päivitetään sivuille.

Kesäillan unelmaa

LUE LISÄÄ

Ota Toranda world seurantaan

2 valtakuntaa - kaksinverroin tekemistä