Pikalinkit:

TORANDAN VENETSIALAISET LA 26.8.2017

Tulen, veden ja valon juhla

klo 18-02/04, K-18, ulkoilmatapahtuma

Torandan Venetsialaisia juhlitaan taas tunnelmallisessa pimenevässä kesäillassa. Jo perinteeksi muodostuva ulkoilmatapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa. Ohjelma puhuttelee monipuolisuudellaan monen ikäisiä ihmisiä rajan molemmin puolin. Ohjelmassa on näyttävä ilotulitus, tulikukka tulishow sekä viihdyttävät artistit. Väliaikatunnelmasta vastaa DJ ja tapahtuman juontaa loistava Hannu Okkonen.  

 

Tapahtumalavalle nousee Ellinoora, joka nousi koko kansan tietoisuuteen hitillään Carrie. Ellinooran muita hittejä ovat muun muassa Leijonakuningas ja Elefantin paino. Ruotsalainen ysäribändi Basic Element nostaa nostalgisilla menobiiseillään kannat kattoon. Teknoviulisti Elisa Järvelä ihastuttaa taidokkaalla soitannallaan.  Näköaistille ruokaa tarjoilee Tulikukka Tulishow sekä näyttävä ilotulitus. Stargate soittaa lisäksi loistavaa aikuiseen makuun sopivaa tunnettua klassikkorokkia.

 

Tule nauttimaan hyvästä ohjelmasta, terassitunnelmasta kauniissa ja laadukkaissa puitteissa! Torandan Venetsialaisia ei kannata jättää väliin!

 

OHJELMASSA

KATSO TARKEMPI OHJELMA TÄÄLTÄ


LIPPU 20€

 

TORANDA EXPRESS:

ILMAINEN BUSSIKULJETUS TORNIOSTA JA HAAPARANNALTA

  

HYVÄ TIETÄÄ:

Tapahtumaportin yhteydessä on turvatarkastus. Omien juomien ja eväiden sekä räjähteiden ja teräaseiden tuominen tapahtumaan on kielletty.

Tapahtumassa asioiminen hoituu nopeimmin käteisellä, varaathan siis mukaasi käteistä.

Venetsialaisiin kannattaa pukeutua lämpimästi. Lava rakennetaan Areenan sisätiloihin ja ison sivuoven ansiosta esiintyjiä voi seurata myös ulkoa. Ruoka- ja juomamyyntipisteitä rakennetaan ulos ja osa ohjelmasta on ulkosalla (tulishow & ilotulitus). Jotta tapahtumakäynnistäsi tulee mahdollisimman miellyttävä, laitathan kunnolla lämmintä päälle.

 

 

Kesäillan unelmaa

LUE LISÄÄ

Ota Toranda world seurantaan

2 valtakuntaa - kaksinverroin tekemistä