Pikalinkit:

HÄÄJUHLAT TORANDASSA

"Toranda tarjosi upeat puitteet hääjuhlalle. Tilat ovat monipuoliset ja käytännölliset. Henkilökunta teki ruokailun suunnittelusta ja paikan koristelusta huoletonta ja helppoa. " Katja Hyrkäs os.Jussi, häät Torandassa elokuu 2016.

 

Toranda tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset palvelut hääjuhlanne onnistumiseksi. Hienot tilat, ammattitaitoinen palvelu, hyvä ruoka ja juoma sekä luonnonkaunis ympäristö Tornionjokisuistossa tekevät hääjuhlanne järjestämisestä ikimuistoista ja helppoa. Kaiken kruunaa ylellinen majoitus huvila Merilinnassa.

Torandan Uitto-sali tarjoaa klassisen hienot puitteet hääjuhlien järjestämiseen. Uitto-salin yhteydessä on upea lasiterassi, josta avautuu hieno näkymä Tornionjokisuistoon. Terassi on sisustettu kutsuvin, ylellisin rottinkikalustein ja se voi toimia hääjuhlien yhteydessä esimerkiksi tanssitilana. Erilaisia toteutusmalleja on useita. Uitto-sali on parhaimmillaan 40-100 hengen juhlaseurueille. Maksimissaan Uitto-salissa mahtuu syömään 140 hengen seurue. Uitto-salissa on moderni tekniikka: kiinteä datatykki, valkokangas, perusäänentoisto sekä mikrofoni.

Toteutamme unelmienne häät! Kysy tarjous: sales@torandaevents.com, p.050-3742550