Pikalinkit:

Toranda Magasin 

rantaravintola magasin aukaistaan toukokuun alussa uuteen kauteen!


Rantaravintola ja viihtyisä terassi merinäköalalla.

Auki kesäisin. Muuna aikana auki tilauksesta: ryhmien teemaillat, kokoukset, ruokailut ja rennot häät ja juhlat.

Rantaravintola Toranda Magasin ympäristöineen toimii kesäajan viihtyisänä oleskelutilana ja tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille. Herkullisen ruoan kruunaa ravintolan terassilta aukeava upea merinäkymä idyllisine vierasvenesatamineen.

Ravintolan viihtyisistä sisätiloista on sadepäivinäkin mukava nauttia lounasta, siemailla drinkkejä tai tunnelmoida illallisen ääressä. 
Arkisin ravintolassa on katettuna herkullinen lounas.
Valittavanasi on myös monipuolisia herkkuja listalta. Ruoka valmistetaan paikan päällä ja mahdollisuuksien mukaan paikallisista korkealaatuisista raaka-aineista.
Toranda Magasin – rantaravintola sijaitsee pyöräilymatkan päässä Tornion keskustasta ja Toranda World – tapahtuma- ja elämyskeskuksen yhteydessä. Alueella on myös hiekkapohjainen uimaranta.

Tervetuloa ihastumaan Toranda Magasiinin rentoon kesätunnelmaan!

 

Viihtyisät paviljongit varattavissa yksityistilaisuuksiin.

Rantaravintola Magasinin kattoterassilla sijaitsevat paviljongit ihastuttavat kauniilla merihenkisellä sisustuksellaan ja upealla näkymällään jokisuulle. Varaa paviljonki seurueellesi yksityisesti ja nautiskele paviljongin omasta herkullisesta menuusta  Paviljonkeja on kaksi ja ne soveltuvat pienryhmille (6-12 henkilöä / paviljonki) Magasinin aukioloaikoina. 

 

 

Kesäillan unelmaa

LUE LISÄÄ

Ota Toranda world seurantaan

2 valtakuntaa - kaksinverroin tekemistä