Pikalinkit:

Toranda Marina

Tasokas palveleva vierasvenesatama

Suuntaa purjeet kohti ainutlaatuista Toranda Marinan vierasvenesatamaa! Toranda Marina on tasokas 40-paikkainen vierasvenesatama Tornion Hellälässä, Ruotsin rajan tuntumassa. Vierasvenesatama sijaitsee Toranda Events tapahtuma- ja ohjelmapalvelukeskuksen yhteydessä. Torandan alueelta löytyy mukavaa tekemistä useaksi päiväksi. Nauti herkullista ruokaa Toranda Magasin -rantaravintolan upealla terassilla tai viihtyisissä sisätiloissa. Pulahda uimaan Torandan hiekkapohjaisella uimarannalla tai vietä aikaa vaikka rantalentopallon parissa. Toranda Marinasta on mahdollista lähteä tilausristeilylle kauniiseen Perämeren saaristoon tai melontaretkelle Tornionjokisuistoon. Tornion ja Haaparannan kaupungit sijaitsevat pyöräilymatkan etäisyydellä.  PS. Torandan meriväylä on tänä kesänä virallisesti merkattu, joten Torandaan on nyt helpompi ja turvallisempi saapua!

Pitkän tähtäimen tavoitteena on luoda Torandasta veneilyn Nordkapp, joka tuo alan harrastajille kokonaan uuden ulottuvuuden.

Vierasvenesatamapaikka on maksullinen, 20 €/vrk (ei koske tapahtuma-aikoja). Varaa venepaikkasi:

Tai soittamalla rantaravintola Magasiiniin 040-6583817 tai sähköpostitse sales@torandaevents.com. Varattavana myös kausipaikkoja!

Voit käydä Torandasta TornioHaparannan keskustassa kaupunkilinjan kyydissä hintaan 2€/nousu. Katso aikataulut täältä:

Linja-autoaikataulut Torandaan kesä 2017.jpg

Kesäillan unelmaa

LUE LISÄÄ

Ota Toranda world seurantaan

2 valtakuntaa - kaksinverroin tekemistä