Pikalinkit:

Toranda world

 

Toranda World – ihastuttava tapahtumakeskus Tornionjokisuistossa

Toranda Events on voimakkaasti kehittyvä tapahtuma- ja ohjelmapalvelukeskus Perämeren pohjukassa, Tornion Hellälässä. Toranda Events tarjoaa paljon tasokkaita tiloja niin pieniin tilaisuuksiin kuin suuriin tapahtumiinkin vuodenajasta riippumatta. Tilaisuudet kruunaa Torandan herkullinen ruoka ja ammattitaidolla palveleva henkilökunta. Torandan laajat viher- ja asfalttialueet, upeat terassit, tasokas jättiteltta sekä isot parkkitilat mahdollistavat myös ulkoilmatapahtumien järjestämisen. 

Toranda Areena tarjoaa loistavat puitteet suurien ja laadukkaiden sisätapahtumien, konserttien ja messujen järjestämiseen. Toranda Areenan kanssa saman katon alla toimiva Uitto-Sali sekä sen yhteydessä toimiva lasiterassi muuntuvat ryhmän tarpeen mukaan niin kokous- kuin esimerkiksi hääjuhlapaikaksi.

Toranda Magasin – rantaravintolan hulppeat aurinkoterassit ja -parvekkeet sekä viihtyisät sisätilat ovat avoinna yleisölle kesäaikaan. Muuna aikana ne ovat auki tilauksesta. Rantaravintolan palvelut kruunaa upea jokimaisema ja näkymä idylliseen Toranda Marina vierasvenesatamaan. 40-paikkainen vierasvenesatama ja sen palvelut ovat kansainvälistä tasoa.

Merilinna tarjoaa ylellistä majoitusta, tasokkaat saunatilat jokinäkymällä sekä intiimit kokous- ja virkistystilat vaativillekin pienryhmille ja yritysasiakkaille. 

Kesäillan unelmaa

LUE LISÄÄ

Ota Toranda world seurantaan

2 valtakuntaa - kaksinverroin tekemistä